Attentie
 • SlideshowFX Plugin: Error message exists in the article

04 2013 - Planken

 • Fons is acteur en wat voor één: een echte, vol drama en humor, zowel op de planken als thuis. Een groot acteur, maar ook één waarbij je je altijd afvraagt wat waar is en wat is gespeeld. Maar nu is hij aan het einde van zijn carrière en bovendien ‘ziek. Zelf zegt hij dat hij wordt vergiftigd. Het is dus hoog tijd voor een biografie, een biografie waarin hij alles, maar dan ook alles, uit de doeken gaat doen.

  Dit levert uiteraard de nodige spanning, bij zijn vrouw Gieneke, die haar Fons nu voor zichzelf heeft, bij hun dochter Ulla en bij zijn “toneelvrienden’ van vroeger, Bébé en Yvo, die lucht hebben gekregen van zijn plan. Deze spanning leidt tot hilarische taferelen wanneer Lotte, gestuurd door de uitgever, als biografe bij Fons thuis komt wroeten in het verleden voor het schrijven van het boek.

  Is Fons echt ziek? Wordt hij vergiftigd? En hoe dan? Welke geheimen mogen absoluut niet in het boek terecht komen? Is dokter Smelt wel zo’n integer, als behandelend huisarts? Wat geeft zij allemaal voor medicijnen aan Fons? Wat heeft Fons met Bébé uitgespookt? Heeft Bébé hetzelfde doel als Yvo met hun ziekenbezoek?

  Allemaal redenen genoeg voor wantrouwen bij alle betrokkenen. Meer dan genoeg ingrediënten voor een spannend avondje uit! Toneelvereniging Zolderkolder heef u welkom op 19 en 20 april.

   

 • Fons Bredo

  Joop Borst

  Gieneke

  Esther Huisman

  Lotte

  Nikki van Aperen

  Bebe

  Marenthe de Haan

  Yvo

  Leo van Rijn

  Jo Smelt

  Wendy Leytens

  Ulla

  Mai Verbeij

   

   

  Regie

  Harry Otto

  Assistent regie

  Gerard Hofland

  Geluid en licht

  Joris Volwater,
  Caro Elstgeest
  Tim Oudshoorn
  Jaap

  Kap en grime

  Marenthe de Haan en
  Cleem Volwater

  Fotografie

  Edith Hofland

  Video

  Eelco Caron

 • SlideshowFX: Album not found
  (Activate full report mode to get more details)

SlideshowFx Copyright © 2010 www.OopsTouch.com