Attentie
 • SlideshowFX Plugin: Error message exists in the article

04 2010 - Drie criminele zusters

 • Drie zusters op leeftijd wonen met opa na een lange tijd op het platteland gewoond te hebben in de stad. In de stad waar macht geld en aanzien een stuk belangrijker is dan op het platteland. Om dat ook te bereiken word er een plan gesmeed door de drie zusters. Een wel heel bizar plannetje. De oudste van de drie komt namelijk op het idee om de leenbank te beroven.

  De leenbank ligt pal tegenover hun huis en vanuit het hoge raam in hun huiskamer kunnen ze de leenbank zien liggen. Dit gebouw staat  in de steigers en de buurman, toevallig politieman Kobus weet te vertellen dat er een alarmsysteem wordt aangelegd.

  De andere buurman, Gabriël is toevallig kassier bij deze bank. Als Kobus jarig blijkt te zijn op de avond van de geplande beroving, hebben de drie zusters een alibi. Ze gaan op visite bij de politieagent. Maar niet voordat ze Gabriël dronken hebben gevoerd en de sleutels die Gabriël in zijn bezit heeft hebben toegeëigend. Opa kan dan mooi op de tafel op wacht.  Helaas blijkt iemand hun voor te zijn geweest en opa heeft de politie gebeld.  De drie criminele zusters komen onverrichte zaken terug. Maar voor opa heeft de Leenbank wel een vergoeding van €  10.000,-.

 • Froukje Dingelmans Helma Volwater
  Stientje Dingelmans Marenthe de Haan
  Maartje Dingelmans Jannie Holtrop
  Opa Harry Otto
  Gabriël Henklinga Marcel van Shie
  Ko Haverstro Joop Borst
  De heer Grijpstra Gerard Hofland
  Regie Wim Prins
  Inspeciënt Paul van der Wereld
  Grime Cleem Volwater
  Paul van der Wereld
  Naomi Otto
  Licht en geluid Joris Volwater
  Eric Hooijmans
  Caro Elstgeest
  Tim Oudshoorn
 • SlideshowFX: Album not found
  (Activate full report mode to get more details)

SlideshowFx Copyright © 2010 www.OopsTouch.com