Welkom

Welkom op de site van de toneelvereniging Zolderkolder uit Hoogmade.

REPERTOIRE:

In de vereniging is een bibliotheek met boekjes, die aangevraagd worden door het bestuur, de leden kunnen hieruit een stukkeuze maken, of een willekeurig stuk voordragen. Het bestuur maakt hieruit een selectie wat er gespeeld gaat worden. We spelen over het algemeen de volgende genres:

• Klucht

• Blijspel

• Komische thriller

• Eenakters

 

REPETITIES:

Onze repetitieruimte zoals gezegd is de zolder van "de Stal", Kerkstraat 51 te Hoogmade. We repeteren circa 13–14 weken voor een uitvoering. We beginnen met 1 repetitieavond per week op dinsdag; later in de repetitieperiode komt daar nog een avond bij, meestal op donderdag. De avond begint om 19.45 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Vooraf houden we eerst nog even het 'Hoogmade’s kwartiertje' met koffie. Na afloop van de repetitieavond kan er altijd nog even wat gedronken en gekletst worden.

UITVOERINGEN:

We treden 2 maal per jaar op, meestal in april, begin mei en eind november. De uitvoeringen vinden plaats in "de Schuur", Schoollaan 2 te Hoogmade.

Er vinden dan 2 uitvoeringen van het stuk plaats, te weten op:

*  Vrijdagavond: 20.15 uur, hierbij zijn ook de (school) kinderen van harte welkom.

*  Zaterdagavond: 20.15 uur, In de pauze verkopen wij loten, want na elke uitvoering houden wij een loterij, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

* Toegangsbewijzen zijn aan de zaal te koop:Een toegangskaart kost € 6,00 en voor kinderen t/m 14 jaar € 1,00.

Kaarten kunnen van tevoren op verschillende manieren gereserveerd worden:

1. Via de site
2. Via de telefoon : 071-5224798
3. Via de e-mail.

De zaal is altijd circa 45 minuten voor aanvang open.